dissabte, 10 d’abril del 2010

Segueixo creient

El primer secretari del PSC i President de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat avui que “vull seguir treballant quatre anys més al servei de la gent des de la Presidència de la Generalitat; no només per les moltes coses positives que estem en condicions de fer, sinó per les conviccions i els valors que comparteixo amb la majoria de ciutadans i ciutadanes del nostre país”. “Sí, sóc i vull continuar sent el President de Catalunya. Ho vull ser. Estic preparat i disposat. Sí, vull continuar representant amb dignitat i responsabilitat els milions de catalans, em votin o no”, ha afegit Montilla, que ha assegurat que “segueixo creient, més que mai, que podem guanyar les eleccions, que cal que les guanyem. Segueixo creient que som el partit central de Catalunya”.

Durant un acte polític celebrat a Pinós, al centre geogràfic de Catalunya, i davant de consellers, els ministres de Treball i Defensa, diputats, senadors i alcaldes socialistes d’arreu del país, el primer secretari ha anunciat que “us explicaré per què vull assumir el difícil repte de guanyar les properes eleccions, precisament quan els nostres adversaris, no sé si per ignorància o per prepotència, les donen gairebé per guanyades”.

“Segueixo creient en una Catalunya de tots i per a tots. Una Catalunya oberta que dóna oportunitats a qui vulgui aprofitar-les, que no discrimina i que no es tanca, que reclama respecte i ofereix una mà estesa als que la respecten. Una Catalunya que vol pesar més a Espanya i a Europa. Una Catalunya que sap que la riquesa està en el contacte amb els altres, que així es fa més forta, imparable”, ha assegurat.

“Segueixo creient en aquesta Catalunya –ha continuat Montilla–, la Catalunya que no s'ha rendit, la que sempre ha sabut aixecar-se quan ha caigut, la que tampoc es rendirà avui davant les dificultats. Segueixo creient en la política, en la nostra capacitat col•lectiva per a transformar la societat, per fer-la millor, més justa, més equilibrada, més pacífica, més pròspera, més sostenible. Segueixo creient en els milers d'homes i dones, de tots els colors politics, que es dediquen a la política. Segueixo creient que aquells que han abusat de la confiança ciutadana per servir-se de les institucions en benefici personal, no podran desqualificar la molta i molt bona feina feta pels que som fidels als nostres compromisos amb la ciutadania”.

“Segueixo creient que Catalunya no vol ni dreceres, ni invents, ni sorpreses, ni passes enrere. I no tenim més bandera que la senyera, l’Estatut i Catalunya”, ha indicat.

“Sempre defensaré l’Estatut allà on calgui”

José Montilla ha explicat que “segueixo creient i crec en l'Estatut i el defensaré sempre allà on calgui i davant de qui calgui, perquè aquest és l'Estatut que van acordar el Parlament de Catalunya i les Corts generals, l'Estatut que va ser referendat majoritàriament pels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya. És el vostre Estatut, és el nostre Estatut, és el meu Estatut”.