divendres, 15 de desembre del 2017

És molt poc honorable no haver evitat el 155 convocant eleccions



Miquel Iceta respon a Puigdemont que "només accepta lliçons de qui pot donar-les" i li retreu que hagi anat a Brussel·les "a no solucionar res"
"Qui estima el seu país no destrossa l'economia, no es baralla amb el seu veí no se'n va a Brussel·les a nos solucionar res" ha declarat Miquel Iceta aquest vespre en un acte públic a Vilanova i la Geltrú.

Iceta ha reivindicat "fer realitat el somni dels nostres pares i dels nostres avis" i ha alertat que "la batalla la tenim pel progrés i la justícia social i no amb Espanya ni amb Europa".

El candidat socialista també ha denunciat que hi hagi polítics "que portin la baralla a l'escola". En aquest sentit Iceta ha fet palès que als nens i nenes "no se'ls ha de posar a tallar carreteres", ha demanat "treure les mans de la política de l'escola" i ha reclamat "confiar en els nostres mestres".

Iceta ha considerat "Molt poc honorable separar als catalans, malmetre la imatge de Catalunya i no haver evitat el 155. Jo només accepto lliçons de qui pot donar-les" ha conclòs.
Ramon Espadaler ha destacat que Miquel Iceta "ha estat la persona que en moments d'angoixa ens ha donat esperança" per això considera que és "la persona capaç de liderar la situació actual, sent capaç d'entendre les raons de qui són diferents" i a més "ha predicat amb l'exemple", en referència a l'acord fet amb Units per Avançar.

El secretari d'organització del PSOE, José Luis Abalos, ha emfatitzat que el que es vota el 21 de desembre "no és sols per Catalunya. És una lluita per la democràcia i per la igualtat". Abalos ha destacat que el que els socialistes volem "és encaixar la diversitat de tota Espanya" i ha agraït als alcaldes i alcaldesses socialistes la seva feina i "com es van mantenir ferms en les seves conviccions i en la legalitat".

El primer tinent d'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha reivindicat "la feina dels i les socialistes per construir ponts quan tothom els dinamitava" així com "el treball de Maragall i Montilla". Ruiz ha presentat el PSC com "la garantia d'una Generalitat que posi per davant el benestar de tots i totes les catalanes".