dijous, 14 de maig del 2015

Premises bàsiques del nostre programa



1. Els ciutadans i les ciutadanes mereixen un bon govern local que garanteixi els serveis de benestar, que tinguin com a objectiu principal la cultura del DIÀLEG CONSTRUCTIU i del PACTE entre totes les forces polítiques del municipi. També mereixen que treballem per una Olesa MACA, NETA, BEN URBANITZADA, COHEXIONADA SOCIALMENT i respectuosa amb el MEDI AMBIENT.

2. MODERNITZAR L'AJUNTAMENT que parteix d'un DISSENY DELS ANYS 90, útil per les demandes d'aquell moment però no pas per les d'avui en dia. Tanmateix impulsarem la tranparència i les noves tecnologies, que són un bons instruments pel Bon Govern i per uns ajuntaments adaptats a una societat canviant.

3. Estem en contra de l'estrategia per sortir de la crisi basada en les polítiques d'austeritat i en les RETALLADES EN EL SECTOR PÚBLIC. Aquestes polítiques el que busquen és reduir els serveis públics i els ajuntament a administracions sense poder polític.

4. Instaurarem la PARTICIPACIÓ CIUTADANA en tots els eixos de la vida municipal tot i sotmetent a consulta popular els aspectes de major impacte.