diumenge, 24 de febrer del 2008

PSC OLESA AMB CHACÓN

La candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha afirmat avui que els catalans i catalanes han d'anar a les urnes "hem de dir prou al PP", que ja ha dit que si governa "recuperarà el transvasament de l'Ebre, eliminarà l'Agència Tributària de Catalunya i ha anunciat que no arribaran els 34.500 milions d'euros en infraestructures" de l'acord Solbes-Castells. "És possible evitar-ho si no ens quedem a casa", ha afegit.
Durant un acte de campanya celebrat a Vilanova i la Geltrú, Chacón s'ha referit a les declaracions del líder del PPC, Daniel Sirera, en què ha dit que se sent "insultat" pel vídeo de campanya dels socialistes. La candidata del PSC ha dit que "no són insults, sinó un mirall, i entenc que la imatge que li retorna no li agradi".
"Li retorna la imatge de les mentides, la imatge de les imposicions, la imatge dels insults als catalans i les catalanes que vam rebre en els seus vuit anys al govern i en els quatre que han estat a l'oposició", ha assegurat Chacón. En aquest sentit, ha indicat que ara, per més que "es posin la pell de xai" amb la campanya electoral, el PP ha deixat "vuit anys d'asfíxia econòmica i ha fomentat l'odi a tot el que representa Catalunya, arribant a dir que l'Estatut el tutelava ETA".
Més informació aquí.
Si cliques damunt de la imatge gran, la pots parar.