dilluns, 21 de gener del 2019



PRESSUPOSTOS 2019

Després de set anys de retallades i asfixia deis governs de dretes, el del Partit Popular a Espanya ¡ l'independentista a la Generalitat, hem retrocedit en ¡igualtat d’oportunitats, en cohesió social, en llibertats i drets, en qualitat democràtica i en convivència.

Hem vist créixer la desigualtat, la pobresa ¡ la precarietat alhora que es retallava la inversió pública en l'Estat del Benestar, és a dir, en els serveis públics que garanteixen la igualtat d'oportunitats en sanitat, educació i dependència.

La moció de censura del passat mes de juny va demostrar que era possible treure el Partit Popular del Govern i que hi ha una majoria progressista que creu que ha arribat l'hora de revertir tot el mal que s'ha fet en aquests anys.

És urgent revertir les cicatrius de la austeritat, cosir la bretxa social, reduir la desigualtat, la precarietat i la pobresa, recuperar el pacte amb la ciutadania, i una de les claus per a això està en els pressupostos generals de l'Estat.

Aquests pressupostos significaran 2.200 milions d'euros més per Catalunya. Per construir infraestructures, incrementar el nombre de Mossos per garantir la seguretat i sanejar les finances de la Generalitat.