diumenge, 12 de juliol del 2009

TORNEM-HI!

Què diuen, ara?
A vegades ja no se sap si és millor no contestar i deixar que els alguns “polítics” parlin i parlin... potser així, no ho emboliquen més.
Però no es poden deixar les mentides per veritats. No senyor!
Que el GOOB apostava per un govern d’unitat?
De quina unitat parlen. La unitat es construeix sobre la confiança i la igualtat (i no com a dogma). Ells mai treballen en igualtat. En les converses per formar govern acabades les eleccions passades, el GOOB no va oferir en cap moment un govern d’unitat (al menys al PSC, no). Va oferir, ells l’alcaldia i quan fossin al govern, ja miraríem què deixaven a la resta!! Això no és una proposta de govern d’unitat. I per acabar-ho d’adobar, en cap moment van posar sobre la taula totes les cartes: en cap moment van esmentar els preacords, o pseudopropostes que tenien amb d’altres partits per a formar aquest suposat pacte d’unitat (com ells anomenen). Aquest ha estat un problema clau en la base de els formacions de govern d’aquesta legislatura a Olesa.
Que el senyor Pi va proposar un pacte d'unitat aquests dies passats (en roda de prensa)? Quan? Al PSC no, perquè amb nosaltres no parla ningú.
Això si, al menys "poder executar el programa pactat amb els seus antics socis", programa que es va planificar durant l’alcaldia socialista, i en el que es van CONSENSUAR (paraula màgica!) les inversions per Olesa, no ho oblidem. Etapa de govern en la que SI es va proposar des del començament, un veritable treball d'equip, un govern d'unitat, que es va defugir. Ja no tenim memòria, a què?