dissabte, 13 de novembre del 2010

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha afirmat aquest divendres que el proper 28 de novembre el que es decideix a Catalunya és si s’imposa “un govern de CiU segrestat i emmanillat pel PP: un govern de dretes; un govern de CiU, hipotecat per ERC: un govern nacionalista, sobiranista i independentista” o “un govern socialista, catalanista, progressista i d’esquerres”. Pel president Montilla, “aquesta és la tria: què volem? Un govern segrestat pel PP? Un govern hipotecat per ERC? O un govern socialista amb les mans lliures? Aquest és el repte! Aquesta és la gran elecció”.


En un míting a Sabadell amb el ministre Ramón Jáuregui i l’alcalde Manel Bustos que ha aplegat a 1.500 persones, José Montilla ha insistit que la seva aposta per Catalunya és la d'"un govern socialista amb les mans lliures per dedicar-les a reforçar l’autogovern de Catalunya, a lluitar contra la crisi i fer-ho d’acord amb la resta de pobles d’Espanya”.

Montilla, que ha insistit en els seus Cinc Compromisos per Catalunya, ha deixat molt clar que aquestes eleccions són cosa de dretes o esquerres, i que el candidat de CiU, Artur Mas, ja sigui “dreta autonomista, sobiranista o independentista, és dreta”, la mateixa dreta que “admira a Cameron i que no exclou un pacte amb el PP”.

No necessito enquestes per saber que tot és possible

El candidat socialista ha constatat durant la seva intervenció que “la reacció socialista i progressista és un fet i una realitat” que nota allà on va. “No necessito enquestes”, ha afegit, “per saber que tot és possible i que farem possible el que és necessari”, ha afegit, i s’ha declarat “molt animat perquè noto els vostres ànims”.

En la seva intervenció, el ministre de la Presidència del Govern d’Espanya, Ramón Jáuregui, ha reivindicat la figura del president Montilla, “un home que amb una feina discreta ha construït la Catalunya del futur”, un home que durant la seva gestió ha estat capaç de fer “el que mai s’havia fet en la història de l’autogovern de Catalunya: consolidar l’Estatut com l’espai d’autogovern més important, i portar fins aquí coses que ens pensàvem que mai arribarien, com l’AVE, l’aeroport o les Rodalies”.

dimecres, 10 de novembre del 2010

Comunicat

Desde el PSC podemos entender la perplejidad de unos pocos, pero que no den por valida su perplejidad intentado generalizarla.

 
Tal y como nos hemos manifestado en muchas ocasiones desde el PSC nunca entraremos en enfrentamientos personales ni tan solo perderemos el tiempo en responder a afirmaciones que solo ellos saben lo que buscan, ya paso el tiempo del yo creo y el de retroalimentar a los propios, cuándo en Olesa somos bastantes mas.

Esta claro que no es el marco politico de Olesa el ideal para establecer debates, ya que los debates genera discusión y la discusión no es sinónimo de pelea, mas bien al contrario genera la fortaleza del sistema y el progreso colectivo.

Pero el problema viene cuando por nuestra propia falta de visión política ¿o no? lo llevamos al terreno personal buscando una provocación o desestabilización y más de lo mismo, retroceso y pérdida de espacios colectivos.

Estamos convencidos de que este ha sido un mandato cuanto menos que extraño, pero el PSC ya lo ha ido avisando, Olesa es más de lo que parece.

Desde el PSC somos muy conscientes del paso dado, que nos comportara un desgaste, cierto, pero lo que no podemos permitir es que algunos hagan de aprendiz de brujo con Olesa como escenario, esperando que todo caiga para resurgir como los salvadores, ya no.