dimarts, 30 de juny del 2009

NOVA VICEPRESIDENTA DELS SOCIALISTES EUROPEUS

“El debat imprescindible sobre les causes de l’abstenció en les darreres eleccions al Parlament Europeu, ha de tenir en compte, sense cap mena de dubte, com es comunica la labor de l’hemicicle europeu”. Aquesta seria, en síntesis, l’objectiu que la nova vicepresidenta dels socialistes europeus, Maria Badia, es planteja en el seu propi blog per a dur a terme, al capdavant de la política de comunicació i informació.
Llegir tot l'article? cliqueu!!

dimarts, 16 de juny del 2009

ELECCIONS EUROPEES


SI EL PASADO 7 DE JUNIO, FUISTES A VOTAR TE QUEREMOS DAR LAS GRACIAS.

Porque ejercistes tu derecho de ciudadanía, votando al PSC, otras opciones o en blanco y gracias especialmente a ti que nos diste tu confianza y has hecho posible que volvamos a ser la primera fuerza política Olesana. Eso nos hace sentir una responsabilidad enorme y no queremos fallarte. Y también una inmensa alegría volver a constatar que aquí en Ilesa y en Catalunya, somos mayoría aquellos que creemos en una sociedad más justa, más solidaria y más social. Así gracias a ti depositando tu voto en la urna podemos seguir por este proyecto social y colectivo. Y lo haremos con toda la ilusión y la fuerza que nos transmites, para que esta Olesa, forme parte de ese entramado Europa social en el que creemos se haga realidad paso a paso, día a día.

SI NO FUISTE A VOTAR, TE PEDIMOS PERDÓN.
Porque no hemos sabido motivarte o bien no hemos sabido convencerte como en anteriores ocasiones. Somos conscientes de que los últimos acontecimientos a nivel local son muy desmotivadotes. Queremos que sepáis que nos sabe muy mal no haber hecho llegar nuestras propuestas o no te hayan convencido, como fue la renuncia a sueldo para cobrar solo por su trabajo al frente del ajuntament d’Olesa. O como son el apropiamiento partidista que hacen algunos de los proyectos colectivos del equipo de gobierno, con un alcalde del PSC al frente, en el momento de su propuesta y aprobación. O entendiendo el municipio en su totalidad y no por territorios, de aquí el intento de gestionar y solucionar problemas heredados, sin crear enfrentamientos personales y teniendo visión de un futuro colectivo e integrador. Por eso nos comprometemos a seguir trabajando de verdad. Y lo haremos desde la única manera que sabemos: con hechos, con un proyecto basado en los valores de libertad, igualdad, justicia y solidaridad, un proyecto digno de tu confianza.

dilluns, 8 de juny del 2009

RESULTATS ELECCIONS EUROPEES

Els resultats a les eleccions europees a Olesa són els següents:
PSC / 158
PP / 80
CIU / 77
ERC / 49
ICV / 26
altres / 14
en blanc / 19
nuls / 5
Total de vots emesos 428
Total votants 1316

dijous, 4 de juny del 2009

PER QUÈ?

Quant el 15 de juny del 2007 signàvem l’acord per formar govern d’una manera clara i rotunda, ho fèiem perquè sabíem que era una opció per reformar la forma de governar del nostre municipi.
Una manera de governar des d’una òptica de progrés i catalanista que permetria desenvolupar amb garanties d’èxit les reformes que Olesa es mereixia
Era un acord per governar junts en la estabilitat necessària per a dur a terme la transformació que Olesa necessitava i necessita per poder aprofundir en els canvis amb major ritme, major solidesa i pluralitat.
Per això el PSC ho signava, perquè sabíem que es tenien a les mans les eines per al trencament personal i d’acritud, i per la possibilitat de passar a utilitzar eines per al diàleg polític.
Un diàleg polític que havia de marcar objectius municipals que fossin l’embrió d’un futur pla d’actuació municipal d’Olesa, obert i plural a la participació de totes les persones, entitats i grups polítics que entenguessin que sumar, sumar fa la força.
Amb aquests objectius el PSC d’Olesa accepta l’alcaldia per un any i accepta que aquest any, el de l’alcaldia, sigui l’any que possibiliti la transició del canvi.
I entenem que així ha estat.
A Olesa, durant un any, a l’Ajuntament, a l’oposició, han pogut tastar una nova forma de fer, de creure i de crear i perquè no dir-ho, d’engrescar-se en el canvi.
Però hem tornat al passat, al passat del qui dies passa anys empeny.
Aquesta realitat ja ningú la pot entendre, admetre i l’hem de descartar.
I és per això que creiem que s’han anul·lat els pactes de govern, per incompliment.
Pensem que el panorama polític d’Olesa es torna a complicar; és per aquest motiu, d'entre d'altres motius polítics, -no fantasmagòrics-, que el nostre regidor presentava el passat 11 de desembre de 2008, la carta de renúncia dels seus compromisos dins l'equip de govern i com deia en la seva carta, per tothom llegida, “la miopia política pot comportar mancances, però la inòpia i la ignorància humanes poden provocar estralls de proporcions incalculables”.
No trenquem, ni hem trencat cap baralla, ans el contrari; hem dit i seguim dient que per treballar en equip cal mostrar les cartes boca amunt, i per això sempre estarem oberts.
Aquest es l’objectiu del PSC, perquè pensem que els pactes no estan per a ser utilitzats, sinó per dur-los a terme, per complir-los.
El protagonisme no és de les persones ni dels partits, sinó del poble d'Olesa.